fbpx

iPhone reparatie: snel en degelijk!

Klik op jouw iPhone voor de reparatie

iPhone kapot? Dat is altijd even vloeken. Natuurlijk wil je dat hij snel en vakkundig gemaakt wordt. Voor een snelle gsm reparatie van is Mobilefixit.be de ideale partner. Wij gebruiken enkel originele onderdelen van Apple of je kan ook kiezen voor een goedkoper premium scherm en daardoor ben je zeker dat je iPhone terug als nieuw zal zijn na een iPhone reparatie bij Moibilefixit.be. Wij werken bovendien aan scherpe prijzen zodat je ook financieel niet met een kater achterblijft. Je weet altijd vooraf hoeveel de herstelling van jouw iPhone precies zal kosten.

Wil je dat je iPhone snel hersteld is?

Klik hier en ontdek hoe wij jouw toestel weer snel en vakkundig als nieuw maken.

iPhone herstellen met originele onderdelen

Het is snel gebeurd: je iPhone scherm is kapot. Ook de garantie dekt dit niet. Als je iPhone nog werkt kan je kiezen of je het nog even zo laat. Maar uiteindelijk is het vervangen van het scherm toch de enige oplossing. Het is ook geen gezicht dat je chique iPhone een ster in de voorruit heeft, vind je niet?

Voor het vervangen van je scherm of voor alle andere problemen met je smartphone kan Mobilefixit.be je helpen. Ook bij problemen met je iPhone batterij zorgen wij voor de perfecte oplossing. Wij leveren vakwerk in het repareren van elk toestel!

Herstellen van iPhone 11 pro en co

Welke iPhone je ook hebt: wij hebben de onderdelen die hem weer als nieuw maken. Zowel oudere toestellen als de nieuwste zoals de iPhone 11 pro max kan je met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Nog enkele types waarvan wij zowat alle onderdelen op stock hebben zijn:

iPhone xs max
• iPhone 11

Ook Samsung en Huawei reparatie

Naast iPhone reparatie kan je bij Mobilefixit.be ook terecht voor reparaties van andere merken. Onder meer de originele onderdelen van de meeste toestellen van Samsung en Huawei hebben we standaard in huis.

Ook je iPad herstellen we

Niet enkel telefoons herstellen we bij Mobilefixit.be. Is je iPad kapot? Maak een afspraak en je kan genieten van dezelfde professionele service als bij het herstellen van iPhones.

Je kan onder meer met deze toestellen bij ons laten repareren:

• iPad air
• iPad pro
• iPad mini

Neem contact op voor alle informatie!

iphone reparatie

 

Nog enkele vragen die we vaak krijgen

Wat kost iPhone scherm reparatie?

De reparatie van je iPhone scherm hangt natuurlijk af van het type. Een iPhone reparatie va neen iPhone 13 kost meer dan het herstellen van een iPhone SE, dat is logisch. Maar hoeveel je iPhone reparatie ook kost, het is altijd veel voordeliger bij Mobilefixit.be dan bij je Apple dealer. Bovendien kan je voor je iPhone reparatie bij ons vaak kiezen voor verschillende mogelijkheden.

Voordelig je iPhone scherm vervangen: Een voorbeeld: wil je het scherm van je iPhone 11 Pro laten vervangen? Dan kan je bij Mobilefixit.be kiezen voor een herstelling met een origineel onderdeel van Apple, of voor een voordeliger premium Oled scherm. Kies je voor het premium Oled scherm dan ben je ook zeker van een topscherm, maar een stuk voordeliger dan het originele iPhone scherm. Zo word je iPhone reparatie al snel meer dan € 50 goedkoper.

Altijd voordelige iPhone reparatie bij Mobilefixit.be!

Maar welk scherm iPhone je ook wil vervangen? Bij Mobilefxiit.be is het altijd veel goedkoper dan bij je Apple dealer. En dat verschil is groot! Je iPhone reparatie kost bij ons vaak slechts ongeveer de helft van wat je bij Apple betaalt, zelfs met dezelfde originele of premium onderdelen. Het is dus altijd een slimme keuze om voor je iPhone reparatie een beroep te doen op de service van Mobilefixit.be

Waar kan ik mijn iPhone laten herstellen?

Je kan je iPhone op veel verschillende plaatsen laten herstellen. Zowel Apple als grote ketens pakken uit met een snelle herstelling. Maar wil je je iPhone vlug en vakkundig laten herstellen tegen een topprijs? Dan neem je best contact op met ons. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in iPhone reparatie tegen een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding.

Hoeveel kost een reparatie bij Apple?

Een iPhone reparatie bij Apple zelf is altijd veel duurder dan bij Mobilefixit.be. Je kan altijd eens contact opnemen en prijzen vergelijken! Je zal snel zien dat het verschil groot is. Bovendien werken wij met dezelfde originele of premium onderdelen en is er dus geen of weinig verschil in kwaliteit. Reken uit je winst!

Vragen?

Neem zeker contact op voor alle informatie!