Refurbished

Koop met de beste prijs-kwaliteit!

Wees slim en koop een refurbished toestel voor veel minder geld! Steeds meer mensen maken de overstap naar een tweedehands smartphone, ipad of iPhone. En waarom zou je ook de hoofdprijs betalen als een refurbished toestel net zo goed werkt als een nieuw toestel? Bij MobileFixIT heb je volop keuze voor jouw volgende iPhone, Samsung, Huawei of iPad. Bekijk alle verschillende mogelijkheden in de winkel en kies het toestel wat bij jouw voorkeur past.

Bij ons ben je zeker dat je 2dehands smartphone er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook technisch op en top in orde is!

Verschillende categorieën tweedehands smartphone: altijd een keuze die bij jou past

Bij MobileFixIT hebben we categorieën om de status van de buitenkant van de toestellen aan te geven. Dit gaat dus niet over de werking van de smartphones en iPads, die is namelijk altijd optimaal. Voor een slechtere kwaliteit, betaal je een lagere prijs. Geef je weinig om de staat van de buitenkant, dan is een telefoon van B kwaliteit met lichte gebruikssporen een slimme keuze.

 

tweedehands smartphone

A+ Kwaliteit – Nieuw

De toestellen met de A+ kwaliteit hebben geen enkel gebruiksspoor en zijn niet van nieuw te onderscheiden. Vaak zijn dit ook geheel nieuwe toestellen die zijn geretourneerd. Je ontvangt deze telefoons inclusief laadset

A Kwaliteit – Zo goed als nieuw

Deze toestellen zijn niet of nauwelijks van nieuwe toestellen te onderscheiden. Soms zijn er enkele minimale gebruikssporen, maar deze zijn met het blote oog vrijwel niet zichtbaar. Je ontvangt deze telefoons inclusief laadset.

B kwaliteit.

Geef je weinig om de staat van de buitenkant, dan is een telefoon van B kwaliteit met lichte gebruikssporen een slimme keuze. Je ontvangt deze telefoons inclusief laadset.


 

Een cadeaubon van MobileFixIT, het ideale cadeau

Op zoek naar het perfecte cadeau? Geef een waardebon van MobileFixIT cadeau. In onze shop koop je een waardebon waarmee de ontvanger een refurbished toestel kan aanschaffen, een reparatie kan laten uitvoeren of één van de accessoires kan aanschaffen. De ideale manier om een voordelige toptelefoon of ander device in handen te hebben, denk maar aan een Samsung Galaxy tablet of een Apple iPhone. Je bent bij Mobilefixit.be zeker van een topservice!

 

Waardebon kopen van mobilefixit

 

De accessoires voor jouw smartphone

In onze shop verkopen we naast refurbished toestellen ook de benodigdheden voor jouw smartphone. Zo koop je in één keer alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van jouw aankoop!

accessoires smartphone kopen

 

Resultaat 1–16 van de 360 resultaten wordt getoond