Waardebon MobileFixIt kopen

25,00250,00

Een cadeaubon van MobileFixIT, het ideale cadeau


Op zoek naar het perfecte cadeau? Geef een waardebon van MobileFixIT cadeau. Hier koop je een waardebon waarmee de ontvanger een refurbished toestel kan aanschaffen, een reparatie kan laten uitvoeren of één van de accessoires kan aanschaffen.

Leegmaken

Een cadeaubon van MobileFixIT, het ideale cadeau

Op zoek naar het perfecte cadeau? Geef een waardebon van MobileFixIT cadeau. Hier koop je een waardebon waarmee de ontvanger een refurbished toestel kan aanschaffen, een reparatie kan laten uitvoeren of één van de accessoires van MobileFixIt kan aanschaffen.

 

MobileFixIt in Baasrode in Dendermonde, België heeft een mooie collectie Refurbished iPad ‘s van A+ kwaliteit. Een refurbished iPad van MobileFixIt heeft altijd 2 jaar garantie en heeft het Keurmerk Refurbished. Bestel jou refurbished iPad online op MobileFixIt.be en kom langs om jouw nieuwe refurbished iPad op te halen. Ook biedt MobileFixIt aan om na betaling jouw nieuwe refurbished iPad veilig te versturen met track en trace via Bpost of PostNL

MobileFixIt in Baasrode is de specialist voor reparatie van jouw smartphone, iPad of laptop. Ga naar de website en selecteer jouw reparatie en vul het afspraak maken formulier in. Nog dezelfde dag na het reparatie verzoek neemt MobileFixIt contact met jou op om jou smartphone of iPad langs te brengen of op te sturen. Standaard reparaties zijn vaak nog dezelfde dag gerepareerd als je jouw smartphone of iPad komt langsbrengen en ophalen. Supersnelle goede reparatie met originele Apple-onderdelen en 1 jaar garantie op de reparatie.